Hazerswoudse Boys moeizaam langs Zevenhoven - Hazerswoudseboys

Hazerswoudse Boys moeizaam langs Zevenhoven

Haz. Boys 1

2 - 1

Zevenhoven 1

Competitie

4e klasse A

Datum

23 februari 2019 14:30

Scheidsrechter

M. (Mitchell) Heemskerk

Accommodatie

Onbekend

Op een zonnige zaterdag heeft Hazerswoudse Boys laagvlieger Zevenhoven verslagen. Makkelijk ging dat zeker niet. In een niet al te beste wedstrijd waren beide teams volledig aan elkaar gewaagd. Invaller Duco Rens kopte diep in de tweede helft de winnende treffer tegen de touwen (2-1).

Onder het oog van een flink aantal toeschouwers en onder heerlijke omstandigheden floot scheidsrechter Mitchell Heemskerk de wedstrijd in gang. Hazerswoudse Boys begon gehavend aan de wedstrijd, want door verschillende redenen waren Justin Meijer, Collin van Haastrecht, Beau Gordijn en Tom Roeloffs afwezig. In de beginfase was het van beide kanten aftasten en gebeurde er niet veel. Het eerste moment van opwinding viel pas na een kwartier te noteren. Met een diepe bal vanuit het middenveld werd de Zevenhovense aanvaller Ruben Plaisier alleen voor het Hazerswoudse doel gezet. Zijn inzet oog in oog met keeper Patrick vd Reest ging voorlangs. Halverwege de eerste helft deed de Boys voor het eerst van zich spreken; Een corner van rechts viel op de rand van het strafschopgebied voor de voeten van Stan van Meurs. Zijn schot werd knap tot hoekschop verwerkt door de Zevenhovense keeper Connor van Heertum. Deze corner van links werd strak voorgegeven door Jari Meertens. Ivo Vogelaar kwam knap voor zijn man en schoot knap en onhoudbaar binnen (1-0). Na precies een half uur kreeg Zevenhoven een strafschop na wild verdedigen van Stan van Meurs. Deze werd strafschop werd beheerst binnen geschoten door Wesley Fransen (1-1). Een paar minuten later mocht Hazerswoudse Boys niet klagen dat het niet weer een stafschop tegen kreeg, want na een sliding van de verder goed spelende Sven Vreeswijk dacht iedereen op het sportpark aan een nieuwe penalty maar scheidsrechter Heemskerk wuifde het voorval weg. Vlak voor rust was het Joris van Zanten die prachtig wegdraaide van zijn directe tegenstander en een geweldige steekbal gaf op Ivo Vogelaar. Maar de Hazerswoudse aanvaller “vergat” om zijn tegenstander met zijn arm achter zich te houden en gaf hem zo de mogelijkheid om de inzet nog te blokken. Na de rust was het spelbeeld niet anders dan ervoor; Hazerswoudse Boys en Zevenhoven deden niet voor elkaar onder en beide teams kregen wat kansjes. Zo redde Patrick vd Reest twee keer goed op schoten van dichtbij van Zevenhoven. Aan de andere kant was de Boys ook twee keer dicht bij een voorsprong. Want na een mooie voorzet van links van Vito Martens was het Ivo Vogelaar die zijn kopbal geblokt zag worden. De rebound werd knap gered door de Zevenhovense keeper. Ook Leo de Ruiter kreeg een grote kans op een doelpunt want na een snel uitgevoerde counter schoot de Hazerswoudse aanvaller alleen voor de keeper op de paal. Vijf minuten voor tijd kwam de Boys toch op voorsprong. Na een mooie diepe bal van Ties Tijssen gaf Vito Martens een voorzet op maat op Duco Rens. De Hazerswoudse invaller sprong hoger dan zijn tegenstander en kopte knap binnen. Dat de bal nog een beetje van richting werd veranderd door een Zevenhovense verdediger deed niets af aan de schoonheid van dit doelpunt (2-1). Na deze treffer gebeurde er niet veel meer en even voor half vijf floot scheidsrechter Mitchell Heemskerk voor het einde.

Opstelling Hazerswoudse Boys: Patrick vd Reest; Stan van Meurs; Nick Moerland; Ties Tijssen; Sven Vreeswijk (Robby Kraan) Joris van Zanten (Duco Rens); Jari Meertens; Roy vd Voort; Leo de Ruiter; Vito Martens; Ivo Vogelaar

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!