Vrijwilligers

V & AV Hazerswoudse Boys organiseert op 21,22 en 23 juli 2021 voor de 28e keer de Voetbal 3daagse op haar sportpark.
 

Vorig jaar met 60 deelnemers zaten we helemaal vol. Met een leger van vrijwilligers hadden wij een onvergetelijke 3daagse gecreëerd, het was een geweldige teamprestatie!

Zonder vrijwilligers gaat de 3daagse 2021 niet door en met meer vrijwilligers kunnen wij meer kinderen laten deelnemen. Er zijn meer dan 100 pupillen leden en veel meer kinderen die van voetbal houden in het dorp. Helpt u ons om de 3daagse zo toegankelijk mogelijk te maken voor zoveel kinderen als mogelijk?

Wij zijn op zoek naar:

  • Groepsleiders, die elke dag van de 3daagse aanwezig zijn. De groepsleider is het eerst aanspreekpunt voor het kind. Een vertrouwd gezicht. Je blijft met dezelfde groep voor de hele 3daagse en je bent verantwoordelijk om ze mee te nemen naar elke activiteit.
  • Activiteitenleiders, die helpen en leiden een training of activiteit. De activiteitenleiders nemen de benodigdheden mee naar het veld, zet de activiteit klaar, legt de activiteit uit aan de kinderen en ruimt de activiteit op aan het einde.
    Een activiteitenleider hoeft niet de hele 3daagse aanwezig te zijn, zij kunnen helpen voor 2 uur, een ochtend of 1 of 2 dagen.
  • Kantine personeel, die zorgen voor de drankjes, tussendoortjes en lunch voor de kinderen en vrijwilligers. Ze houden toezicht op de kinderen tijdens de lunch en maken daarna de kantine schoon.
    Kantine personeel hoeft niet de hele 3daagse aanwezig te zijn, die kunnen helpen voor een paar uur of 1 of 2 dagen.
  • Schoonmakers, aan het eind van de dag maken ze de kleedkamers schoon en andere ruimtes die dat nodig hebben. De perfecte baan voor een paar (groot)ouders die hun kinderen aan het eind van de dag ophalen!

Dus hou er rekening mee met je vakantieplanning, blok de dag(en) vast in je agenda en meld je aan voor één of meerdere dag(en) via 

voetbal3daagse@hazerswoudseboys.nl

Ook hier geldt vele handen maken licht werk, dus meld je aan om er met zijn allen weer een geslaagde 3daagse van te maken!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!