1 - 4

Haz. Boys JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, 2e klasse 05P

21 januari 2017 11:30

Vandaag stond de moeilijke uitwedstrijd tegen medekoploper Groeneweg JO15-1 op het programma. Beide teams waren met een goede serie bezig en hadden hun eerste wedstrijd na de winterstop overtuigend gewonnen. De voorbereiding op de wedstrijd begon rommelig vanwege het te laat komen van twee spelers waardoor de beoogde opstelling omgegooid moest worden. Dit betekende wel de kans voor JO13-1 speler Daan. Hij startte in de basis en deed dit zeker naar behoren. Zo heeft ieder nadeel toch weer z’n voordeel. Na ongeveer een kwartier openden de Kroonprinsjes de score. Na een goede steekbal kon de bal langs de keeper worden geschoten. Helaas kantelde de wedstrijd vanaf dat moment. Groeneweg werd de bovenliggende partij en scoorde ook de verdiende gelijkmaker en de Kroonprinsjes mochten van geluk spreken dat een schot net voor rust op de lat belande. In de rust werden de puntjes op de -i gezet wat resulteerde in een betere 2e helft. Een helft waarin de 1-2 de beslissing was in de wedstrijd. Er leek een last van de Kroonprinsjes hun schouders te vallen waardoor men uit kon lopen naar 1-4. Mede door goed keeperswerk werd er ook geen tegendoelpunt meer weggegeven. Na afloop werden de uitslagen van de twee andere concurrenten met gejuich ontvangen. Dit weekend kunnen we ervan genieten en dan vanaf dinsdag weer de focus op de volgende wedstrijd. De weg is nog lang, maar we zijn goed op weg...