Groeneweg JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, 2e klasse 05P

1 april 2017 10:00

Stefan Schipper

In dit weekend moesten de nummers 1 tot en met 4 van de ranglijst in de tweede klasse tegen elkaar. Alle kans dus om uit te lopen, of zelfs om ingehaald te worden. Na een goede start en grote kans in de eerste minuut, pakte tegenstander Groeneweg JO15-1 het initiatief over en liet duidelijker merken dan onze Kroonprinsjes dat het dus echt wel ergens om ging. We werden niet weggespeeld, maar de absolute wil om het moeilijk te maken zat meer bij Groeneweg. Halverwegen de eerste helft resulteerde dit in een goal voor de gasten. Er zat kennelijk toch meer spanning op de jongens dan gedacht. In de rust hebben we de pluspunten benaderd en aangegeven waar de kluspunten zaten en hoe die aan te pakken zouden kunnen zijn. Dat lukte bij vlagen voldoende, maar onvoldoende om het tij helemaal te keren. Een mooie vrije trap betekende de gelijkmaker, maar helaas lukte het niet om het eigen spel te spelen. Ook omdat we twee geblesseerd uitgevallen spelers hadden. Maar al met al een terechte uitslag, want de eerste helft voor Groeneweg en de tweede helft voor ons. Na de wedstrijd bleek SVS van Soccer Boys te hebben gewonnen. Waarmee Soccer Boys op de eerste positie wordt afgelost door SVS, maar wij hebben nog een wedstrijd in te halen. In het resterende programma moet scherpte gegarandeerd zijn, want daarin zitten de enige twee tegenstanders waar we van verloren hebben.