UDO 1

1 - 0

Mannen, 1, 4e klasse A

3 februari 2018 15:00

Op het kunstgrasveld bij UDO heeft Hazerswoudse Boys een erbarmelijke slechte wedstrijd afgeleverd en met 1-0 verloren van een eveneens onmachtig UDO wat vlak voor rust uit een makkelijk gegeven strafschop de score had geopend en uiteindelijk de winnende treffer bleek te zijn.

Met een geïmproviseerde verdediging door blessures van Ruud Plaisier, Tom Roeloffs en Beau Gordijn was het veldspel was in de eerste helft erg rommelig en beide teams konden dan ook weinig kansen creëren en bleef de stand dan ook lang op 0-0 staan. In de 37e minuut maakte Joris van Zanten een onhandige duwfout in het strafschopgebied en scheidsrechter van der Bend zag daar een penalty in en deze werd door de spits van UDO hard en onhoudbaar achter Patrick van der Reest geschoten en zo de thuisploeg op een 1-0 voorsprong zette. Voor rust gebeurde er niet veel meer en konden de Boys gaan rusten om er hopelijk een betere tweede helft van te maken.

Helaas konden de Boys ook in de tweede helft het tij niet keren en konden wij alleen een kans van Leo de Ruiter noteren die de doelman van dichtbij op zijn weg vond en ook UDO vond nog eenmaal Patrick van der Reest op hun weg naar het doel en deze wist de 2-0 te voorkomen. Een negatieve hoofdrol was er wel weggelegd voor scheidsrechter van der Bend uit Maassluis die kwistig met gele kaarten strooide, vier voor de thuisploeg en vijf voor de Boys, en voor beide teams onbegrijpelijke beslissingen nam en duidelijk zijn eigen wedstrijd aan het fluiten was en de toeschouwers aan de kant vaak van de ene verbazing in de andere liet vallen. Aanvoerder Jeffrey Kastelein kon zelfs vlak voor tijd met zijn tweede geel kaart naar de kant. De wedstrijd kabbelde naar het einde toe en ondanks de vele bijgetelde minuten blessuretijd ging UDO er uiteindelijk met de 1-0 winst vandoor. Hopelijk kunnen de Boys volgende week thuis tegen KSD Marine de knop omzetten en meer als team functioneren, anders gaat de kaars van dit seizoen wel erg vroeg uit.

Opstelling Hazerswoudse Boys: Patrick vd Reest; Justin Meijer; Jeffrey Kastelein; Stan van Meurs; Rens Louwers; Roy vd Voort; Tim Turk; Joris van Zanten (Romario van Tol}; Yon de Jong; Vito Martens; Leo de Ruiter