1 - 2

KSD-Marine 1

Mannen, 1, 4e klasse A

10 februari 2018 14:30

Een gehavend Hazerswoudse Boys dat door de afwezigheid van de geschorste Jeffrey Kastelein en de geblesseerde Joris van Zanten, Rens Louwers, Ruud Plaisier, Tom Roeloffs en Wesley van der Voort heeft de thuiswedstrijd tegen KSD Marine met 1-2 verloren na een matige eerste helft waar met 0-2 werd afgesloten werd een betere tweede helft op de mat gelegd en uiteindelijk niet met een gelijkspel beloond en uiteindelijk met 1-2 werd verloren.

In de eerste helft zag je dat KSD Marine efficiënter met de mogelijkheden omgingen en in de 10e minuut kopte spits Kevin Blommestijn vallend de 0-1 achter Patrick van der Reest. Kort hierna viel al snel de gelijkmaker maar deze werd door de scheidsrechter afgekeurd wegens buitenspel. KSD Marine nam in de 35e minuut verder afstand toen wederom spits Blommestijn van dichtbij op een voorzet de 0-2 binnen tikte. Vlak voor rust had KSD Marine de wedstrijd al kunnen beslissen maar de toegekende strafschop werd knap door Patrick van der Reest uit de hoek geranseld. Beide teams gingen met 0-2 rusten en trainer Edwin de Bruin had genoeg stof om met zijn spelers in de rust te delen.

Dat het niet alleen bij praten bleef werd snel duidelijk want Tim Turk en Duco Rens werden gewisseld voor Colin van Haastrecht en Roy van der Voort. De Boys probeerde direct de bezoekers meer onder druk te zetten en via een fraaie trap van Stan van Meurs werd in de 55e minuut de 1-2 aangetekend. Hier putte de Boys moed en aanvoerder Justin Meijer was dicht bij de gelijkmaker maar zag zijn inzet in het zijnet komen. Ook KSD Marine kreeg een kans van Blommesteijn maar hij zag zijn inzet op de paal belanden. Via Bart Sol werd de Boys weer gevaarlijk, maar zijn schoot ging vlak over het doel van uitblinkende doelman Kevin Rombouts. De Boys probeerde tot de laatste minuut nog om de verdiende gelijkmaker te scoren maar slaagde daar niet in, zodat de bezoekers er met de winst van doorgingen. Volgende week gaan de Boys uit naar VVSB en dat zal een lastige opgave worden tegen deze op de 3e plaats staande tegenstander.

Opstelling Hazerswoudse Boys: Patrick vd Reest; Koen Plaisier; Stan van Meurs; Bart Sol; Romario van Tol; Yon de Jong; Justin Meijer; Tim Turk (Roy van der Voort); Duco Rens (Colin van Haastrecht); Vito Martens; Leo de Ruiter