0 - 4

Haagse Hout 1

Mannen, 1, 4e klasse A

12 mei 2018 14:30

Waar je zou verwachten dat de Boys nog voor een zesde plaats in de 4e klasse A zou willen strijden kwam bedrogen uit en werd in het thuisduel tegen Haagse Hout op alle fronten afgetroefd op effectiviteit en werd op een 0-4 nederlaag getrakteerd.

Het eerste half uur werd redelijk onderhoudend afgewerkt en deden er voor beide doelen weinig kansen voor. Maar in de 32e minuut viel dan toch de openingstreffer toen uit een kopbal van Iwan Zwemer doelman Patrick van der Reest de bal niet voor de lijn kon keren en scheidsrechter van der Maat naar de middenstip wees en de score op 0-1 werd gezet. De Boys kregen gelijk een mogelijkheid via Leo de Ruiter maar hij zag zijn inzet gekeerd door Patrick Tyssen. Vlak voor rust profiteerde Danny Stakenburg van een foutje van Patrick van der Reest en schoot de 0-2 binnen en kort hierna werd de rust met deze stand aangevangen.

In de tweede helft probeerde de Boys nog wel druk te zetten op de verdediging van Haagse Hout maar deze geretourneerde ploeg gaf geen krimp en scoorde in de 55e minuut via een counter van Ted de Man de 0-3 en was de wedstrijd beslist. Positief te melden was het debuut van junior Thijs Kooter die de teruggekeerde Menno Nieuwhof verving en zich prima met zijn techniek staande hield en een belofte voor de toekomst is. Ook Tom Roeloffs maakte zijn rentree na een lange blessureperiode en verving Joris van Zanten. Het slotakkoord was wederom voor Haagse Hout toen de behendige Abdoe Tajdirti de 0-4 binnenschoot en de eindstand op 0-4 bepaalde. Over twee weken volgt de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Roodenburg.

Opstelling Hazerswoudse Boys: Patrick vd Reest; Bart Sol; Beau Gordijn; Ruud Plaisier; Stan van Meurs; Joris van Zanten (Tom Roeloffs);  Yon de Jong; Justin Meijer; Menno Nieuwhof (Thijs Kooter); Roy van der Voort; Leo de Ruiter.