Hazerswoudse Boys met speels gemak naar een 6-0 overwinning.

Leidse Boys 1

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse A

25 april 2015 14:30

Ploeg, R.C.H. van der

Nadat Hazerswoudse Boys vorige week weer de koppositie van Lugdunum had overgenomen heeft het team van Manfred van den Bosch, die zelf vandaag vanwege gezinsuitbreiding niet aanwezig was en werd vervangen door Dick Smits, zonder een hoogstaand niveau te halen met speels gemak gewonnen van laagvlieger Leidsche Boys en uiteindelijk met 6-0 gewonnen na een ruststand van 3-0.

Voordat er twee minuten waren verstrekken stonden de Boys al op een 1-0 voorsprong toen Robin de Ruiter een voorzet van Rens Louwers binnenschoot en voor de 1-0 voorsprong zorgde. Als Ruben Windhorst zijn vizier wat scherper had gezet had de score al snel hoger opgelopen, maar hij liet twee uitgelezen kansen onbenut en zijn schoten kwamen niet tussen de doelpalen. In de 25e minuut werd Justin Meijer door de verdediging van Leidsche Boys over het hoofd gezien en kon hij redelijk gemakkelijk uit een voorzet van Jeffrey Kastelein de 2-0 aantekenen. Vlak voor rust bepaalde Pim Schoonwater, die weer hersteld was van zijn enkel blessure, met een geplaatst schot de ruststand op 3-0.

Binnen een halve minuut na rust wist invaller Vito Martens het net te vinden  op aangeven van Justin Meijer en zodoende het scorebord op 4-0 te zetten.  De Boys lieten daarna nog een aantal goede kansen onbenut, maar halverwege de tweede helft kon aanvoerder Jeffrey Kastelein ook delen in de feestvreugde en ronde van een scrimmage van dichtbij af in 5-0. Uit een hoge voorzet van Bart Sol kopte Justin Meijer via de onderkant lat de 6-0 binnen achter doelman Lafeber.  Scheidsrechter van der Ploeg uit Leiderdorp floot na 90e minuten voor het einde van een eenzijdige wedstrijd en de Boys kunnen volgende week, weer thuis, tegen Warmunda de voorlaatste horde nemen op weg naar het kampioenschap.

Opstelling Hazerswoudse Boys: Joren van Dijk; Stan van Meurs; Roy van Leeuwen; Nick Moerland; Robin de Ruiter; Justin Meijer; Jeffrey Kastelein;  ; Patrick Wassing (Ivo van Aalst); Rens Louwers (Bart Sol); Pim Schoonwater(Vito Martens)  ; Ruben Windhorst