Warmunda, SV 1

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse A

2 mei 2015 14:30

Hulters, G.P.H.

Hazerswoudse Boys heeft de voorlaatste horde tuis tegen Warmunda perfect genomen en met 5-0 gewonnen. Nadat de ruststand al op 2-0 werd gezet en de tweede helft de tegenstander naar een regelmatige 5-0 werd gespeeld. De laatste wedstrijd uit bij Haagse Hout zal nu beslissend zijn en bepalen of Hazerswoudse Boys dan wel Lugdunum zich als kampioen mag kronen.

Het duel begon onder een heerlijk voorjaarszonnetje en al snel werd duidelijk dat de Boys de bovenliggende partij was. De eerste grote kans voor de Boys werd in de 18e minuut gelijk verzilverd toen uit een corner van Rens Louwers de bal door Ruben Windhorst werd binnen gewerkt en de stand op 1-0 bracht. In de 24e minuut wist uit een vrije trap van Jeffrey Kastelein met een bekeken inzet Justin Meijer de 2-0 binnen te tikken. Hiermede werd ook de rust ingegaan.

Mocht Warmunda zich nog enige illusie hebben gemaakt dan werd dat direct na rust de kop ingedrukt toen Pim Schoonwater de 3-0 aantekende uit een kopvoorzet van Justin Meijer. In de rust was Robin de Ruiter gewisseld voor Ruud Plaisier. Toen de Boys in de 60e minuut op 4-0 kwam na een kopbal van Ruben Windhorst op aangeven van Patrick Wassing was het sein van trainer Manfred van den Bosch om een dubbele wissel te laten plaatsvinden. Hij gaf PimSchoonwter en Jeffrey Kastelein rust en zij werden vervangen door Duco Rens en Ivo van Aalst.  De wedstrijd, die onder leiding stond van scheidsrechter Hulters uit Bodegraven, werd daardoor wel rommeliger en verdediger Niels Donders van Warmunda kon zelfs inrukken na twee keer geel te krijgen voor aanmerkingen op de leiding. De score werd nog naar 5-0 getild toen uit een corner van Rens Louwers door doelman Arthur van Dam met de hak in zijn eigen doel werk gewerkt. Hiermee kwam de wedstrijd na 90e minuten aan zijn einde en kunnen de Boys zich volgende week opmaken voor de kampioenswedstrijd uit tegen Haagse Hout.

Opstelling Hazerswoudse Boys: Joren van Dijk; Stan van Meurs; Roy van Leeuwen; Nick Moerland; Robin de Ruiter (Ruud Plaisier); Justin Meijer; Jeffrey Kastelein(Ivo van Aalst);  ; Patrick Wassing;  Rens Louwers; Pim Schoonwater(Duco Rens)  ; Ruben Windhorst