Smedinga, V.M.

Jodanboys kwam op bezoek .
onze gedachten gingen uit naar de uitwedstrijd waarin wij werden overklast.

Na onze goede reeks waren we er wel op gebrand om alles te proberen om toch een punt te halen.

De eerste helft ging veel op en neer met erg veel balverlies van beide partijen ,maar waarin jodanboys wel iets verzorgde omging tijdens hun opbouw.
Toen ze zagen dat onze verdediging niet voetballend voorbij gespeeld werd omdat wij hierin de betere waren ging hun laatste man meer lange ballen spelen.

Hierin wonnen wij steeds meer de tweede bal en kwamen dan ook beter in de wedstrijd .
Ondanks dat kwamen wij niet verder dan hun 16 en andersom was dat niet anders

Tweede helft

tweedehelft was wel een totaal ander speelbeeld .
wij begonnen beter te voetballen en de pasjes kwamen dan ook beter aan .
wij kregen dan ook het overwicht in de wedstrijd maar de laatste bal was nog niet zuiver genoeg om ook echte scorings kansen te krijgen.
Het leide wel dat wij steeds meer op hun helft begonnen te spelen en via de flanken ook regelmatig voorzetten gegeven konden worden.
Achterin stond het als een huis met de 2 middenvelders ervoor een enkele keer kon hun aanval door de lopende mensen niet tegen gehouden worden maar dit gaf hun maximaal 2 betere kansen de rest smoorde op onze verdediging in tweede instantie.

Wij maakte in de 75 min  uit een mooie vrijtrap die door gekopt wordt door Duco de 1-0 door yon de jong .
Jodanboys schuift hierdoor gelijk een man door naar het middenveld waardoor wij een blok moeten zetten rond onze 16 meter .Nu maar hopen dat de bal iedere keer goed valt want echt met voetballen komen wij erniet meer uit op enkel counters na.
tijdens een zo`n counter krijgen wij een vrijetrap rond de 20 meter.
De bal wordt in de 5 meter gegeven en hieruit scoren wij de 2-0 .
Heerlijk 4 de overwinning op rij wat ook even gevierd wordt en een mooie repetitie voor volgende week naar de koploper Zevenhoven toe