4 - 0

LSVV 70 1

4e klasse A

7 december 2019 14:30

Hazerswoudse Boys heeft zich goed hersteld van de nederlaag bij Koudekerk en begon goed aan het duel en zette de verdediging van LSVV ’70 vast en liep al snel uit naar een 3-0 voorsprong bij rust en ondanks dat LSVV ’70 zich na rust nog niet gewonnen gaf en Patrick van der Reest zijn team op de 0 hield en uiteindelijk via Jelle Nieuwhof met een 4-0 overwinning van het veld ging.

Wie vrijdagavond naar buiten keek en de enorme hoosbuien zag kon niet verwachten dat er zaterdagmiddag om 14.30 uur afgetrapt zou worden tegen LSVV ’70, maar de grasmat lag er perfect bij en dat mag een groot compliment zijn aan onze onderhoudsploeg en van der Meer die de velden vorige week heeft geprikt en bezand. De Boys begonnen goed aan het duel en zette de verdediging van LSVV ’70 onder druk en uit geklungel in de verdediging maakt Ivo Vogelaar in de 2e handig gebruik en schiet via doelman Thomas Waasdorp de 1-0 binnen. In de 16e minuut scoort Leo de Ruiter van dichtbij op aangeven van Vito Martens de 2-0. Dezelfde Martens is productief als hij in de 26e minuut beheerst de 3-0 met een droge knal afrond. LSVV ’70 probeert het wel maar is in alle duels net te laat en erg slordig in de afronding of vind Patrick van der Reest op hun pad.

In de tweede helft gooit LSVV ’70 alles op de aanval en dirigeert de boomlange Jos van Beuningen naar de spitspositie daar vecht hij menig duel uit met Mark de Ruiter en vind de uitblinkende Patrick van der Reest telkens op zijn pad. Ook de spits Guido Doornenbal weet via de buitenkant paal het doel niet te vinden en de Boys beperken zich alleen nog maar tot verdedigen en komen sporadisch bij het Leidse doel. Doordat Joris van Zanten in het team komt voor Ivo Vogelaar kwam er meer balans in het elftal en kregen de Boys meer grip op het spel. Uiteindelijk scoorde jeugdspeler Jelle Nieuwhof vlak voor tijd met een bekeken schot de 4-0 en kon kort daarna scheidsrechter Pollé voor het einde van deze wedstrijd blazen en konden de supporters van de 3e helft gaan genieten met de Amsterdamse volkszanger Frank.

Volgende week wacht de uitwedstrijd bij hekkensluiter Football Factory.

Opstelling Hazerswoudse Boys: Patrick vd Reest; Tyler van Buuren (Stan van Meurs); Nick Moerland; Mark de Ruiter; Robby Kraan; Justin Meijer; Glenn Bennis; Leo de Ruiter; Vito Martens (Jelle Nieuwhof); Jari Meertens; Ivo Vogelaar (Joris van Zanten);