Hazerswoudse Boys wint met 8-0 van FC Boshuijzen

Boshuizen 1

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse A

6 april 2015 17:00

Weterings, Y.L.

Na een ondermaatse eerste helft met een 0-0 ruststand, hebben de Boys na rust ruim afstand genomen van FC Boshuijzen en bleef de teller uiteindelijk op 8-0 staan. De Boys kunnen dus weer drie punten bijschrijven en zijn naar de tweede plaats gestegen en hebben nog een wedstrijd in te halen op dinsdagavond 14 april tegen KSD Marine.

De eerste helft kon worden samengevat als rommelig en onzorgvuldig. Trainer Manfred van den Bosch heeft in de rust Wesley van der Voort gewisseld voor Rivo Martens. En in de 50e minuut kopt Justin Meijer de bevrijdende 1-0 binnen. In de 62e minuut maakt A-junior Rivo Martens er met een beheerste lob 2-0 van en dit was ook gelijk het startsein van een ware doelpunten regen. In een tijdsbestek van tien minuten scoort Justin Meijer er 3 op een rij, waarvan twee uit een penalty,  en staat het na 77e minuten 5-0. In de 82e minuut schiet Rens Louwers de 6-0 binnen en Ruben Windhorst maakt er uiteindelijk met 2 doelpunten 8-0 van.

Komende zaterdag spelen de Boys weer thuis en dan tegen Wilhelmus uit Voorburg.

Opstelling Hazerswoudse Boys: Joren van Dijk; Stan van Meurs(Bart Sol); Roy van Leeuwen; Nick Moerland; Robin de Ruiter; Jeffrey Kastelein(Ivo van Aalst); Patrick Wassing; Justin Meijer; Rens Louwers; Ruben Windhorst; Wesley vd Voort(Vito Martens);