2 - 0

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse A

23 januari 2016 14:30

Wolf, R.

In de eerste wedstrijd na de er winterstop gingen de Boys op bezoek bij Zwammerdam. Onder ideale weersomstandigheden werd op het kunstgrasveld van Zwammerdam en won de thuisploeg gemakkelijk met 2-0 tegen een machteloos spelend Hazerswoudse Boys.

De eerste kans van de wedstrijd was voor de Boys maar de inzet van Leo de Ruiter werd gekeerd door doelman van Valen. Uit de daarop volgende counter kreeg de verder onzichtbare linkerspits Kevin Bergshoeff vrij gespeeld en verraste Joren van Dijk in de korte hoek en bracht de stand op 1-0. In de 2e minuut schoot Toine Kremer een vrije trap op de kruising van paaltje en lat. De Boys konden geen vuist maken en moesten in de tweede helft uit een ander vaatje tappen om nog een positief resultaat te behalen.

De tweede helft gaf echter eenzelfde beeld en na de wissel van Vito Martens voor de nog naar zijn vorm zoekende Leo de Ruiter, leken de Boys beter in hun spel te komen. Maar dat was helaas maar voor korte duur, want in de 71e minuut werd uit een voorzet van Reijer Peters van dichtbij door Mitchell Bons de 2-0 binnen geschoten. In de 73e  minuut had de score nog groter kunnen worden toen Justin Bons in kansrijke positie hoog over schoot. Trainer Manfred van den Bosch probeerde met de wissels van Koen Plaisier voor Robin de Ruiter en Menno Nieuwhof voor Pim Schoonwater de aansluitingstreffer te forceren, maar de verdediging van Zwammerdam kwam niet echt in de problemen en kon de goed leidende scheidsrechter Wolf na 90 minuut voor het einde fluiten en de Boys met een deceptie achterlaten.

Volgende week zaterdag krijgen de Boys bezoek van CVC Reeuwijk en kunnen hun borst nat maken tegen deze ploeg in vorm, waarvan het uitduel met 2-1 werd verloren.

Opstelling Hazerswoudse Boys: Joren van Dijk, Robin de Ruiter (Koen Plaisier), Nick Moerland, Roy van Leeuwen, Stan van Meurs, Justin Meijer, Rens Louwers, Jeffrey Kastelein, Ivo van Aalst, Leo de Ruiter (Vito Martens) en Pim Schoonwater (Menno Nieuwhof).