Haz. Boys JO13-2

D-pupillen, D2, Groep 5 11

29 augustus 2015 8:30

opmerkingen

Calvin (keeper) vanuit D3 ingevallen. Hij had niet veel te doen, maar wat hij moest doen, deed hij goed. Levi en Milan gevraagd vanuit de E1 en ze deden het beide erg goed. Voor het eerst op een groot veld en tegen wat grotere (oudere) tegenstanders, maar het ging ze erg goed af.

Zo, het seizoen is weer begonnen. Lekker om 7:30 uur verzamelen. En wij ouders maar denken dat de D-tjes wat later in de ochtend spelen. Niet dus.
Na het uitreiken van de nieuwe tenues van onze nieuwe sponsor M+, een paar tactische aanwijzingen en een goede warming-up was iedereen klaar voor de wedstrijd.
Dankzij de invallers Milan, Calvin en Levi konden we de wedstrijd beginnen met 2 wissels. Dat is wel zo handig na paar avonden kermis. Toch was er niets van de drukke en soms vermoeide weken te merken. Iedereen speelde energiek en met veel enthousiasme. Net als het samenspel waren ook de individuele acties erg goed en zo domineerden we de gehele wedstrijd. Na 30 minuten was de ruststand dan ook  0-3. In de tweede helft gingen we door met het goede spel en kregen we nog meer de overhand. Dat resulteerde in nog eens 6 mooie doelpunten die allemaal door goed samenspel werden gemaakt.