Haz. Boys JO19-1

A-junioren zaterdag, A1, 2e klasse 08P

28 november 2015 14:45

Onbekend

In de derde wedstrijd moesten we alweer tegen SJZ, waar we in de openingswedstrijd moeizaam maar terecht van wonnen. In die wedstrijd hadden we nog de beschikking over eigen wisselspelers, maar in de afgelopen weken is het aantal beschikbare spelers om uiteenlopende redenen gedaald tot precies 11. Gelukkig is de 1 geregeld bereid om spelers af te kunnen staan.

In de wedstrijd van vandaag lieten de kroonprinsen van Hazerswoudse Boys zich aftroeven op iets dat de afgelopen weken vooral hun eigen kwaliteit was: namelijk de wedstrijd-strijdlust.

Eigenlijk begon het al in de warming-up waar de benodigde activiteiten te plichtmatig werden uitgevoerd. Ondanks de waarschuwing werd dit toch de wedstrijd mee ingenomen en hadden we in minuut 1 al meteen achter kunnen staan. SJZ, dat nog op 0 punten stond. Met hele ziel en zaligheid speelden zij de duels en toonden aan elk duel over het hele veld te willen winnen. De A1 kon zeker in de eerste helft niet los komen van die gezapigheid en moest twee maal uit dode momenten een goal toestaan. Dankzij een prachtige goal uit een vrije trap op slag van rust konden we de kleedkamer in met een sprankje hoop. De bedoeling was om na rust met de juiste en bekende scherpte, maar al in de eerste minuut kon dat plan in de prullenbak, want de 3-1 kwam op het scorebord. Het veldspel werd er niet beter op bij eigen balbezit en Hazerswoudse Boys werd af en toe omver geblazen door de strijdlust van SJZ. Ondanks het, nagenoeg, eenrichtingsverkeer wist Hazerswoudse Boys de 2-3 te scoren. Helaas noodzaakten interne wisselingen als gevolg van blessures en wissels met B-spelers de ploeg om te proberen de schade te beperken in plaats van te kunnen streven naar de gelijkmaker.

In de minuut nadat besloten werd om achterin 1 op 1 te gaan spelen scoorde SJZ de 4-2. Daar bleef het gelukkig bij.

B1-spelers en staf weer bedankt voor het beschikbaar zijn voor de A1!