Haz. Boys JO19-1

A-junioren zaterdag, A1, 2e klasse 08P

16 januari 2016 12:00

A1 van Hazerswoudse Boys zit in een moeilijk parket. Door allerlei omstandigheden heeft het team deze zaterdag de beschikking over 10 spelers. Gelukkig konden we Arjan meenemen en was Pim bereid om mee te gaan.

Oegstgeest staat op de derde positie en bleek gewoon een goede ploeg te hebben. In de zevende minuut kwam Oegstgeest al op voorsprong, maar was de A1 in staat om vanuit een goede organisatie niet al te veel kansen weg te geven. En als dat al gebeurde stond Stef verschillende aanvallen goed om gevaar te keren. Al na 20 minuten kon Roy ook niet meer verder, maar die werd prima vervangen door Pim.

In de eerste minuut na rust kon de linksbuiten van Oegstgeest A1 de bal voorgooien en scoorde Oegstgeest de 2-0. Daarna eigenlijk hetzelfde wedstrijdbeeld als voor rust. In de 80-ste minuut moest de wedstrijd even gestaakt worden wegens een enorme bliksemflits en donderslag. Deze pauze deed de A1 geen goed. Mike kon de spieren niet meer warm krijgen en moest afhaken en nog twee spelers liepen echt op hun laatste endje. De twee goals die nog zorgden voor de 4-0 eindstand waren zonde en maakten de nederlaag onnodig groot (scorebordjournalistiek). De kroonprinsen hielden een goede organisatie overeind over het grootste deel van  de wedstrijd en bleven lang spelen in de wedstrijdopvatting die we met elkaar willen. En de wedstrijdinzet als team was om te prijzen. Aldus kan een nederlaag een goed gevoel geven.