30 januari 2016 14:30

Scheidsrechter

Herman Kroon

Onbekend

De  kroonprinsen van Hazerswoudse Boys hebben het al enige weken moeilijk. Personele problemen en uitblijven van resultaten in wedstrijden drukken toch op het groepsgevoel en groepsplezier. Terwijl op trainingen enorm veel progressie is te zien. Na een inspirerende bespreking door twee generaals te velde werd in de warming up al duidelijk dat de A1 alles zou gaan geven. Gelukkig raken we weer meer compleet met een van schorsing teruggekeerde Igor en nieuw lid Tim.

De wedstrijd begon zoals de warming up eindigde met een gedreven ogende groep spelers. De eerste minuten legde A1 al direct de wil op tegen Voorschoten A3, dat ook een behoorlijk team met technische spelers heeft. Oplettendheid bleef dus geboden. Uit een goede aanval volgens de wijze waarop we bij Balbezit willen aanvallen scoorden we de 1-0.

De eerste helft werd gecontroleerd verder gespeeld en altijd weer stond de organisatie op tijd goed om gevaar af te wenden.

Na rust voerde Voorschoten de druk iets meer op en had A1 het moeilijker, maar ook nu was de organisatie en de bewaking hiervan door iedereen voldoende gewaarborgd, met name door de inzet, strijd, coaching en het luisteren hiernaar.

Na spannende laatste minuten waarin we ook een keer heel goed wegkwamen hadden we onszelf eindelijk beloond met een overwinning, die we uit het vuur hebben gesleept.

Vooral het teamwork maakte de overwinning lekkerder. A1 kan een team zijn dat moeilijk te verslaan is, vooral wanneer allen daar hun eigen aandeel in beseffen en zich inzetten om samen het teamresultaat te behalen.