Hazerswoudse Boys 1 in de zaal Kampioen!

7 - 3

Lugdunum 10 (zaal)

Mannen zaal, 1, 5e klasse 1

11 april 2016 21:30

Op maandag 11 februari 2016 is het zover. Het zaalvoetbal team Hazerswoudse Boys 1 kan kampioen worden tegen Lugdunum 10. Hazerswoudse Boys 1 staat vijf punten los van de nummer 2 RKAVV 4, en daarbij heeft de Boys nog 2 wedstrijden minder gespeeld.

Scheidsrechter Jaap Kroon fluit voor het startsignaal van de wedstrijd. Na tien minuten zorgt Patrick van Tol voor een prachtige solo actie langs de rechter flank. Hij geeft een steekpass aan Niels de Gelder. Niels schiet de bal in de linker hoek en de keeper is kansloos. Op de reserve bank zitten drie gretige spelers staan te popelen om te wisselen. Ondertussen is de keeper, Maarten Dannenberg druk bezig om zijn doel schoon te houden. Opeens onderschept Redmar van Tol de bal, kaatst op Lennert de Boer en schiet binnenkant paal binnen. Het staat 2-0 en kort daarop valt ook de 3-0. Vlak voor het einde van de eerste helft schiet Lugdunum de 3-1 binnen vanuit een knap ingetikte corner.

In de tweede helft staan Lennert de Boer en Raymond Platteel erg goed te voetballen. in de 34ste minuut laten ze de toeschouwers zien wat ze in huis hebben. Ze combineren met elkaar en laten de tegenstander alle hoeken van het veld zien en hieruit valt de 4-1 In de tweede helft wordt het nog spannend omdat Lugdunum druk zet. Ze komen terug tot 4-3. De Boys laten het hier niet bij zitten en maken de vijfde goal door een direct genomen vrije trap in de kruising te schieten en wordt gemaakt door Frank Plasmeijer. De zeer ervaren Bart Sol zorgt voor de 6-3 door een solo actie langs de linker flank. In de laatste minuut scoort Niels de Gelder waardoor de eindstand is bepaald op 7-3. Hazerswoudse Boys is kampioen in 5e klasse en speelt volgend jaar in de 4e klasse!