1 oktober 2016 14:30

Scheidsrechter

Schuijt, T.I.M.

Onbekend

Onder ideale voetbal omstandigheden hebben Hazerswoudse Boys en Aarlanderveen een matige, maar spannende wedstijd op de mat gelegd. Waar Aarlanderveen de kansen niet benutte maakte invaller Leo de Ruiter er in de slotfase 2-0 van.

Zonder de niet geheel fitte Leo de Ruiter begon Hazerswoudse Boys matig aan het duel met Aarlanderveen. De kansen in de eerste helft waren op een hand te tellen. In de 30e min gaf Abdellziz Gharred een voorzet op de veel scorende spits Jorn Poelwijk maar zijn kopbal ging naast. Vlak voor rust kwam Vito Martens een teenlengte te kort op een voorzet van Stan van Meurs. Waardoor de rust werd aangevangen met een 0 -0 stand.

Na rust werd Redney van Vliet gewisseld door Ruud Plaisier en probeerde beide teams de aanval te zoeken, maar stond de afronding niet scherp afgesteld. Invaller Lekan Adekanye had de openingstreffer op zijn voet, maar zijn matige inzet werd door Nick Moerland van de lijn gehaald. Toen in de 70e min Leo de Ruiter in het veld kwam voor Vito Martens kwam er weer meer dreiging in het spel van Hazerswoudse Boys. In de 74e min viel dan ook de 1-0 toen Rens Louwers een mooie actie op de achterlijn bekroonde met een voorzet op Leo de Ruiter en die daarmee de score opende. Aarlanderveen gooide alles op de aanval, maar moest in blessuretijd de 2-0 incasseren toen uit een vrije trap van Jeffrey Kastelein bij de uiterst attente Leo de Ruiter kwam en fraai de bevrijdende 2-0 kon binnen tikken achter de doelman. De wedstrijd was gespeeld en Aarlanderveen droop verslagen af en voelde zich te kort gedaan, Scheidsrechter Schuijt uit Gouda floot voor het einde en de Boys konden weer drie punten beschrijven en gaan volgende week op bezoek bij Sportief in het Noorden.

Bekijk de samenvatting van Studio Alphen via onderstaande link:

Opstelling Hazerswoudse Boys: Joren van Dijk; Stan van Meurs; Roy van Leeuwen; Nick Moerland; Romario van Tol; Redney van Vliet (Ruud Plaisier); Jeffrey Kastelein; Justin Meijer; Rens Louwers; Vito Martens (Leo de Ruiter); Thijs van Wetten (Koen Plaisier)

Verslag: Leo van der Pot