0 - 3

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse C

10 december 2016 15:00

Potuijt, G.A.

De laatste competitiewedstrijd in 2016 was uit bij  Kamerik om 15.00 uur en daar er geen veldverlichting aanwezig was werd de tweede helft in de schemering gespeeld en konden de Boys hun bij rust behaalde 0-1 voorsprong uitbouwen naar een 0-3 overwinning en zo het jaar uitgaan als de nummer 2 van de 4e klasse C.

De Boys moesten het vandaag aantreden zonder Roy van Leeuwen die vervangen werd door Bart Sol. In de eerste helft viel er weinig te genieten en waren er bijna geen kansen voor beide doelen. Toch viel vlak voor rust de openingstreffer toen uit een corner van Jeffrey Kastelein de bal door Wolther Kassies in eigen doel werd geschoten en nog bijna van de doellijn werd gehaald door Rick Vergunst, maar deze speler trapte ongelukkig over de bal heen. Met het nodige fortuin gingen de Boys dan ook met een 0-1 voorsprong de rust in.

Na rust dachten de Boys er te gemakkelijk over en kreeg de thuisploeg zelfs kansen op de gelijkmaker. Vooral op een inzet van dichtbij wist Joren van Dijk een score te voorkomen door met zijn voet fraai te redden. Na een kwartier in de tweede helft kreeg Rens Louwers een vrije trap te nemen en uit zijn inzet verdween de bal, niet voor het eerst dit seizoen, achter de verbouwereerde doelman Frank van der Moolen en tekende de 0-2 aan. Kort hierop gooide Justin Meijer de wedstrijd in het slot, toen hij de bal aan de rechterkant van het veld zijn tegenstander de bal ontfutselde en koel de 0-3 binnenschoot. Bij de Boys werd Menno Nieuwhof gewisseld voor Koen Plaisier en even later werd Jeffrey Kastelein gewisseld voor Redney van Vliet. Het duel ging uit als de bekende nachtkaars en scheidsrechter Potuijt floot om 10 minuten voor vijf in de duisternis van Kamerik voor het eindsignaal en konden beide teams zich opmaken voor de winterstop. De competitie zal op zaterdag 28 januari 2017 worden hervat met een thuiswedstrijd tegen Hertha.

Verslag; Leo van der Pot

Opstelling Hazerswoudse Boys: Joren van Dijk;  Ruud Plaisier; Nick Moerland; Bart Sol; Stan van Meurs; Rens Louwers (Beau Gordijn);  Jeffrey Kastelein (Redney van Vliet); Justin Meijer; Leo de Ruiter; Menno Nieuwhof (Koen Plaisier); Vito Martens