18 maart 2017 14:30

Scheidsrechter

Slierendrecht, W.

Onbekend

Na twee nederlagen op rij moesten de Boys zich herpakken tegen Sportief en deden dit door op een efficiënte manier runner up Sportief met een 5-1 nederlaag naar huis te sturen en door het verlies van Rohda 76, tegen de tegenstander van volgende week Aarlanderveen, weer de 2e plaats in de 4e klasse C in te nemen.

Al in de 5e minuut bracht Vito Martens met een verwoestende uithaal uit een schitterend pass van Roy van Leeuwen de Boys op een 1-0 voorsprong. Hierna probeerde Sportief nog wel de gelijkmaker te maken en werd via afstandsschoten van Jeffrey Buijt en Dirk van der Haak nog wel gevaarlijk, maar had een probleem om het spel te maken tegen een inzakkend Hazerswoudse Boys. Door een blessure werd Roy van Leeuwen in de 35e minuut gewisseld voor Bart Sol. In de 40e minuut kwamen de Boys zelfs op een 2-0 voorsprong toen Rens Louwers beheerst de 2-0 binnen schoot op een assist van Menno Nieuwhof. Met deze stand breekt ook de rust aan.

Na de rust komt de geblesseerde Ruud Plaisier niet meer terug in het veld en wordt vervangen door Romario van Tol. Direct na rust komen de Boys op 3-0 als Leo de Ruiter de bal uit een corner binnenwerkt na een vermeende handsbal, volgens de scheidsrechter niet opzettelijk, van Justin Meijer. In de 55e minuut maakt Vito Martens er met een onhoudbare inzet voor doelman Rody Hoogendoorn 4-0 van. Hierna namen de Boys het te gemakkelijk op en kan Sportief uit een corner met een fraaie kopbal door Dirk vd Haak de 4-1 aantekenen. Kort hierna had Florian Nieuwkoop de 4-2 op zijn schoen, maar met een uitstekende redding weet Joren van Dijk dat te voorkomen. Aanvoerder Jeffrey Kastelein werd in de 70e minuut gewisseld door Ruben Windhorst en net in het veld maakte Ruben er uit een corner met een bekeken kopbal 5-1 van. De wedstrijd kabbelde naar het einde en scheidsrechter Slierendrecht uit Gouda vond het na 90 minuten welletjes en vloot voor het einde van deze sportieve wedstrijd en konden de Boys weer eens 3 punten bijschrijven.Volgende week wacht, na 4 thuiswedstrijden op rij, de uitwedstrijd tegen Aarlanderveen en de Boys zijn voor deze tegenstander gewaarschuwd die vandaag vriend en vijand verraste met een 1-2 overwinning bij Rohda 76.