42'

Onder 15 zaterdag, JO15-1, 2e klasse 05P

5 november 2016 10:30

Jeroen van de Werken

Deze zaterdag moest worden aangetreden tegen Alexandria ’66 JO15-3. De nederlaag van vorige week was besproken en met goede gerichte training zou vandaag gestreden worden voor het beste resultaat. Omdat we maar elf spelers hadden konden we gelukkig een beroep doen op de spelers van JO15-2 waar onder leiding van Erik en Jan enkele spelers aan de deur kloppen.

De eerste helft werd een goede partij op de glibberige grasmat gelegd. Het enige jammere was dat we het zichtbare duidelijke verschil niet in doelpunten konden omzetten. De voorsprong bij rust van 1-0 deed geen recht aan het werkelijke verschil. En  blijft het gevaarlijk omdat anders de aloude voetbalwet kan opgaan dat wanneer je zelf niet scoort……

Na rust werd met een iets geconcentreerder meespelen meer gewonnen en na het uitrazen door Alexandria werd het initiatief weer teruggepakt. Uit een prachtige counter kon de 2-0 worden gescoord en niet te veel later ook de 3-0 uit een mooie aanval. De verdediging stond vandaag weer goed genoeg georganiseerd om de nul te kunnen behouden.